Ugrás a tartalomra
x

  Illia Jolán Árnyasfűz apartman

9 személy elszállásolására alkalmas Magyaregresen a József A. utcában két külön bejáratú apartman.

Az utcafronton a tetőtérben 5 fő fér el. Az egyik szobában egy francia ágy + egy ágy. A másikban szintén egy kisebb francia ágy. Mindegyikben TV és internet hozzáférés és venntillátoros csillárok. A fürdőben zuhanytálca, WC, bidé és mosdókagyló. Az előtérben lett kialakítva az étkező és a teakonyha hűtővel, mikróval, kenyérpirítóval. Mosogatni a fürdőben lehet. Két házaspár számára (esetleg egy gyermekkel) ideális.

A ház hátsó felében a garázs feletti tetőtérben 4 fő fér el. A télikerten keresztül egy csigalépcsőn kell felmenni a galériába. Onnan nyílik az amerikai konyhás szoba egy nagy francia ággyal. A kis szobában két különálló ágy található (nem összetolható). A fürdőben kád, mosdó, WC . A felszerelt konyha részben gáztűzhely, mosogató, mikró, kenyérpirító. Egy négytagú családnak ideális.

 

Kaposvártól 11 km-re egy eldugott faluban, csendes környezetben Magyaregresen sok szeretettel várom a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A falu szívétől egy különálló utcában álló vendégház kényelmes pihenést biztosít mindenkinek, aki szeretne kicsit elszabadulni a mindennapi rohanó élet kötelékeitől, és a természetben, zöld környezetben szeretne felfrissülni. Az idelátogatókat a természet szépsége mellett számos program és látnivaló várja, melyek közül kiemelkedik a közelben elterülő Deseda tó és arborétum. Étkezés önellátással. A háziak nem tartózkodnak életvitelszerűen a házban. Háziállat nem hozható. Bográcsozási és nyárson sütési lehetőség is van. Az udvarba két kocsival is be lehet állni. Csapatépítő társasjátékok az esős időben jó időtöltést biztosítanak.

A szomszédban található Deseda tavat kiépitett kerékpáruton körül lehet kerékpározni. Itt hajózási, csónakázási, fürdési és horgászási lehetőség is van. A tó partján egy kilátó és egy csúzdával ellátott lombkorona ösvény is található. A félszigeten elterülő arborétum is szép kirándulóhely. A strand felőli oldalon még a vizisízést is ki lehet próbálni. Gyerekeknek játszótér a strandon és az arborétumban is található. A geo-ládák kincskeresőinek aranybánya. A közelben ugyanis több láda is található, a 11 km-re lévő Kaposváron szintén. A közelben található helyek, amik meglátogatásra érdemesek: Katica Tanya – Patca, Zselici Csillagpark, Szarvasfarm, Tókaji Parkerdő, Töröcskei tó – Vackor Tanya, 4 testvér forrás – Gyertyános-völgy, Kaposvári Virágfürdő, Igali Gyógyfürdő, Szennai Skanzen, stb. Kaposvár virágos belvárosában is érdemes egy sétát tenni a gyönyörű szökőkutak és a felújított házak között.

Cím:
József A. u. 26.
Elérhetőségek:
  Telefonszám: +36 20 321 7646
Nyitvatartás:
Nincsen megadva.

Kapcsolodó tartalmak

46.399988104079, 17.774505615234